
Hotelmanagers: neem de regie over uw hotelkeuken. Uw stewardingoplossing begint hier!


Is uw stewardingteam tekortgeschoten?
- Zorgen ongeorganiseerde keukens voor vertragingen tijdens piekuren?
- Last-minute no-shows die uw team onderbemand achterlaten?
- Is de schoonmaak en het onderhoud van slechte kwaliteit en riskeert u daarmee overtredingen van de gezondheidsvoorschriften?
- Een hoog personeelsverloop dat de kosten opdrijft en de bedrijfsvoering verstoort?
Zorg ervoor dat uw backoffice-activiteiten niet ten koste gaan van de tevredenheid van gasten en uw omzet.
De verborgen kosten van slechte stewarding

1. Knelpunten in de efficiëntie van de keuken
Ongetrainde of onderbezette stewards hebben moeite met afwassen, onderhoud van apparatuur en tijdige schoonmaak.
Deze vertragingen frustreren de koks, het bedienend personeel en uiteindelijk ook uw gasten.
- Gevolg: Trage service vermindert de gasttevredenheid en schaadt uw reputatie.

2. Gezondheids- en hygiëneproblemen
Onvoldoende schoonmaak en hygiëne creëren veiligheidsrisico’s en vergroten het risico op overtredingen.
Als uw keukens niet schoon zijn, kunt u boetes krijgen of zelfs tijdelijk gesloten worden.
- Gevolgen: Gezondheidsproblemen ondermijnen het vertrouwen van gasten en kunnen leiden tot kostbare juridische problemen.

3. Personeelsverloop en hogere kosten
Burn-out door veeleisende diensten of onvoldoende training leidt vaak tot ontslag.
Doorlopend werven en bijscholen put uw operationele budget uit.
Constant recruitment and retraining drain your operational budget.
- Gevolg: Een hoog personeelsverloop verstoort de servicekwaliteit en vermindert de operationele efficiëntie.

4. Ondermaatse eetervaringen
Gasten worden gefrustreerd door te late of onvoldoende beschikbaarheid van gerechten en rommelige ruimtes.
Schoonheid en efficiëntie hebben een directe invloed op de waargenomen kwaliteit van uw hotel.
- Gevolg:Slechte indrukken van gasten leiden tot negatieve beoordelingen en een lagere loyaliteit.
Tijdelijke oplossingen werken niet meer—het is tijd voor een blijvende oplossing
Maak kennis met PRO EXTERN: uw stewardingexperts
Wij zijn gespecialiseerd in stewardingdiensten exclusief voor hotels.
Onze missie? Ervoor zorgen dat uw keuken en eetruimtes soepel verlopen en voldoen aan de hoogste normen van netheid, hygiëne en efficiëntie, elke dag opnieuw.
- Onze expertise is gericht op gastvrijheid en zorgt ervoor dat alles soepel, efficiënt en volledig in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsnormen verloopt.
- Onberispelijke netheid en hygiëne zorgen ervoor dat uw hotel de hoogste schoonmaakscores en gasttevredenheid behoudt.
- Betrouwbaar, kosteneffectief en schaalbaar: wij bieden flexibele en betaalbare oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van uw hotel.

Waarom hotels ons kiezen voor stewarding

Moeiteloze back-of-house-operaties
Van vlekkeloos schone keukens tot tijdige beschikbaarheid van gerechten: wij zorgen achter de schermen voor een vlekkeloze gang van zaken.
Betrouwbaar, getraind personeel
Geen no-shows of onvoldoende getrainde vervangers meer. Onze stewards zijn betrouwbaar, professioneel en zeer bekwaam.
Naleving van gezondheids- en hygiënevoorschriften
Wij voldoen aan alle hygiëne- en veiligheidsnormen en overtreffen deze zelfs, zodat uw hotel veilig en betrouwbaar blijft.
Op maat gemaakt voor uw behoeften
Of u nu extra personeel nodig heeft tijdens drukke periodes of fulltime stewards: onze diensten zijn afgestemd op uw unieke behoeften.
Kosteneffectieve oplossingen
Verminder het personeelsverloop, verlaag de operationele kosten en verbeter de efficiëntie met onze deskundige personeelsoplossingen.
Stel je dit voor voor je hotel

Een keuken die als een klok loopt
Koks en personeel kunnen zonder vertragingen of verstoringen werken.
Gasten onder de indruk van schone, gastvrije ruimtes
Eetruimtes en de achterkant van het huis zijn tot in de puntjes onderhouden.
Positieve recensies stromen binnen
Gasten zijn vol lof over uw aandacht voor details en netheid.
Stabiele, betrouwbare personeelsbezetting
Een professioneel team dat dag in dag uit consistente prestaties levert.
Geen operationele stress meer
U kunt zich concentreren op uw gasten, terwijl wij de backoffice voor u regelen.
Stop met het verspillen van tijd en geld aan slecht beheer
Met onze getrainde professionals en op maat gemaakte oplossingen kan uw hotel optimaal draaien. Wacht niet: het aantal plaatsen is beperkt om ervoor te zorgen dat elke klant eersteklas service ontvangt.
Zo begin je
1. Plan een gratis consult in
Laten we het hebben over uw uitdagingen en hoe wij deze kunnen oplossen.
2. Ontvang een op maat gemaakt personeelsplan
Wij ontwerpen een oplossing die specifiek is afgestemd op de behoeften van uw hotel
3. Zie hoe uw hotel floreert
Geniet van een soepele bedrijfsvoering, blije gasten en hogere winsten.
Transformeer nu uw stewarding-activiteiten
Veelgestelde vragen
Wat houdt uw stewardingdienst in?
Houden uw stewards zich aan de hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften?
Ja, al onze stewards zijn getraind in hygiëne, voedselveiligheidsnormen en de juiste sanitaire protocollen om een schone en conforme keukenomgeving te behouden. We volgen de beste praktijken in de branche om een veilige en efficiënte werking te ondersteunen.
Kunnen uw stewards grondige schoonmaak en onderhoud aan keukenapparatuur aan?
Kunt u op korte termijn extra stewards inzetten als iemand zich ziek meldt?
Ja, we begrijpen hoe cruciaal stewarding is voor een soepele keukenoperatie. We hebben oproeppersoneel beschikbaar en kunnen snel een vervanger sturen om een ononderbroken service te garanderen.
Hoe zorg je voor efficiëntie en organisatie in stewardingdiensten?
Onze stewards volgen gestructureerde workflows, checklists en tijdbesparende schoonmaakprocessen om de keuken soepel te laten verlopen. We werken ook nauw samen met chefs en keukenpersoneel om een soepele werking te garanderen.